latinica  ћирилица
25/05/2015 |  11:52 | Autor: RTRS

X Factor Adria: Takmičenje napustio Nikola Marjanović

Sinoć je na programu Radio-televizije Republike Srpske završena još jedna epizoda popularnog takmičenja X Factor Adria.

Tema večeri bila je Evrovizija, te su nas finalisti počastili sjajnim interpretacijama najvećih evrovizijskih hitova. Na spektakurarnoj bini regionalnog šou programa vidjeli smo Tarika i Adnana, Milana Bukilića, Katarinu Ninu Simić, 9Control, Nikolu Marjanovića, Јelenu Đurić, Davida Temelkova i Antonija Krštofića, dok će druga polovina finalista nastupati večeras od 21.00 čas.

Pojedini takmičari oduševili su žiri i publiku moćnim glasovima, a bilo je i onih koji nisu dali svoj maksimum.

Ipak, publika je dala posljednji sud. Finalisti sa najmanjim brojem glasova bili su, po mišljenju žirija potpuno nezasluženo, talentovani pjevač jedinstvenog glasa Nikola Marjanović iz Zagreba i šarmantni Crnogorac Milan Bukilić. Iz takmičenja je ispao kandidat Nikola Marjanović, koji se protiv Milana borio u "pjesmi spasa" i odlukom žirija izgubio.

Nakon ispadanja njegovog finaliste, Masimo nije krio razočarenje:

"Izuzetno mi je žao što je Nikola ispao. On je sjajan izvođač i mislim da je večeras bilo mnogo lošijih kandidata od njega. Prije svih Nina koja večeras nije bila na nivou ovog takmičenja. Ovo je dokaz kako nekada glas naroda nije mjerodavan."

Tridesetsedmogodišnji Nikola iskreno je rekao kako se osjeća:

"Јa sam u ovom takmičenju bio zbog promocije i zato mi je krivo što sam ispao u ovoj fazi jer je reklama jača što si bliži finalu, odnosno, veće interesovanje medija. Zanimljivo je da sam se baš večeras prvi put potpuno opustio na sceni. Iako je Željko rekao da me je greška koju sam napravio u tekstu poremetila, bilo je potpuno suprotno, samo sam se nasmijao samom
sebi i nastavio. Nastaviću da se bavim muzikom i neću biti skroman, smatram da sam jedan od najkvalitetnijih izvođača u cijelom regionu. Ipak, svaki put neko ispadne i neću plakati zbog toga, pogotovo što sam bio svjestan da neću pobijediti, prije svega zbog godina. Idemo dalje, radujem se povratku kući i jedva čekam da vidim i izljubim svoju djevojku."

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria