latinica  ћирилица
08/05/2015 |  16:26 | Autor: RTRS

Freestyle Tončijevih takmičara! (VIDEO)

Da su snimanja regionalnog X Factora uvijek zanimljiva pokazuje i video koji je nastao za vrijeme uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija“.

Kako saznajemo, glavni za veselu atmosferu u Tončijevoj grupi su Faris, Tarik i Adnan, ali ni ostali kandidati ne zaostaju u dobrom raspoloženju.

Tako su na posljednjem snimanju veseli kandidati spontano došli na ideju da otpjevaju freestyle posvećen njihovom mentoru Tončiju i ovom popularnom takmičenju.

Snežena Vukomanović, vokalni trener kandidata opisuje atmosferu sa snimanja:

“Najzabavnije je sa novoformiranim grupama. Sa njima ne samo da se dešavaju zanimljive situacije - oni su jedna stalna zanimljiva situacija. Recimo Faris iz novoformiranog boj benda je veoma duhovit, djevojke su prave šmizle, nikada nam nije dosadno" i dodaje:

“Na posljednjem snimanju je bilo svega: suza, smijeha, neizvjesnosti, ali i sjajnih interpretacija. Cijeloj ekipi posebno je draga pjesma koju su kanidati posvetili X Factoru“.

Podsjećamo, u nedjelju od 21.00 u programu Radio-televizije Republike Srpske slijedi još jedna epizoda uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija“, kada ćemo saznati koji kandidati iz Tončijeve i Aleksandrine grupe nastavljaju takmičenje i bore se za pobjedu u emisijama uživo.

Pogledajte freestyle Tončijevih takmičara :

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria