latinica  ћирилица
04/05/2015 |  09:18 | Autor: RTRS

X Factor Adria: Sljedeća faza takmičenja "Kuće sudija"

Nina Badrić i Mirko Vukomanović specijalni gosti prve epizode nove faze takmičenja
Masimo Savić i Nina Badrić - Foto: RTRS
Masimo Savić i Nina BadrićFoto: RTRS

U novoj epizodi X Factora Adria gledaćemo prvi dio uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija” u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima i njihovim gostima - ovoga puta u kućnoj atmosferi.

U nedjelju od 21.00 na RTRS-u gledaćemo sudije Željka Јoksimovića i Massima Savića u najtežoj ulozi do sada. U ovoj fazi takmičenja žiri je, zbog težine zadatka, pozvao i specijalne goste koji će pomoći pri ocjenjivanju kandidata, jer samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sljedeću fazu.

Masimo Savić je pozvao svoju koleginicu Ninu Badrić, dok je Željko Јoksimović poziv uputio dugogodišnjem prijatelju, producentu X Factora Adria i suvlasniku produkcije koja realizuje šou - Mirku Vukomanoviću.

- Mirko je prije svega moj dobar prijatelj, ali i izuzetan profesionalac i producent, ima puno iskustva i dosta cijenim njegov rad. Ideju da baš on bude gostujući mentor sam dobio upravo na jednom od snimanja i poželio da vidim kakav bi on bio u mojoj ulozi. I bio sam u pravu, Mirko je sagledao stvari iz malo drugačije perspektive i vjerujem da su savjeti koje je dao mojoj grupi bili dragocjeni, iskren je Јoksimović.

Popularna pjevačica i Masimov gost u ovonedjeljnoj emisiji, Nina Badrić, opisuje kako je bilo na snimanju: Imala sam čast upoznati neke izuzetno talentovane mlade ljude za koje sam uvjerena da će svojim predstavljanjem zadiviti mnoge gledaoce. Mislim da su svi oni shvatili da je ovaj posao iznad svega veliki rad i trud. Talenat je samo 50%, a za svoje mjesto pod suncem treba se izboriti u žestokoj konkurenciji. U X Factoru nije važan samo glas već spoj svega u jednoj osobi, a nadasve harizma što će u završnici takmičenja samo jednoga od njih dovesti do pobjede.

Kako su se Željko i Massimo zajedno sa svojim gostima snašli u ocjenjivanju kandidata, kakvi su bili komentari, koje su savjete uputili budućim finalistima, ko je plakao, a ko bio srećan vidjećemo u nedjelju.

Podsjećamo, Željkova grupa su djevojke, a Masimo ocjenjuje kandidate starije od 27 godina.

Kuće sudija opis:

U dvije epizode, koliko traje ova faza takmičenja, gledaoci će imati priliku da zavire u luksuzne kuće i ostvare bliskost sa metorima. U kućnoj atmosferi mentori i njihovi gosti, pošto čuju kandidate, odlučuju ko zaslužuje da se nađe u najzahtjevnijoj fazi takmičenja: emisijama uživo. U konačnoj odluci mentorima pomažu njihovi specijalni gosti: poznate ličnosti iz svijeta muzičke industrije koji iskrenim savjetima i komentarima pomažu svojim domaćinima. Zadatak nije ni malo lak: samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sljedeću fazu takmičenja, te je saopštavanje konačne odluke veoma emotivno iskustvo i za gledaoce. Odabranih 12 kanidata potom nastupa u sljedećoj, najuzbudljivijoj fazi takmičenja: emisijama uživo!

Sve detaljnije informacije možete pronaći na sajtu xfactoradria.com i na zvaničnoj Facebook stranici www.facebook.com/XFactorAdria