latinica  ћирилица
23/04/2015 |  20:17 | Autor: RTS

Najluksuzniji hotelski prevoz na svijetu!

Pred vama je najluksuzniji hotelski prevoz na svijetu! Upravo tako bi se mogao okarakterisati "boing 757" koji će vas u okviru fantastičnog aranžmana vrijednog 132.000 dolara, 24 dana voziti od hotela do hotela lanca "Four Seasons".

"Ukrasni papir" je skinut sa prvog svjetskog hotelskog privatnog aviona.

I jedino što nema apartman za mladence, ali sve ostalo što "boing 757" kanadskog lanca hotela i odmarališta "Four Seasons" (četiri godišnja doba) ima odgovara visokim hotelskim standardima.

Sav luksuz objekta sa pet zvjezdica je tu, samo na visini od 9.000 metara.

Kompanija sa sjedištem u Torontu je upravo objavila prve snimke i fotografije koji prikazuju unutrašnjost njihove uskotrupne letjelice.

Odlikuje je "kavijar i šampanjac" dekor sa 52 sjedišta, bolje reći fotelje. I sve su ručno opšivene kožom. Vuneni tepisi su takođe ručni rad.

Vjerovali ili ne, posjeduje čak 150 sjedišta manje od standardnog komercijalnog "boinga 757".

Spoljašnjost je elegantno crna sa "Four Seasons" logom na repnom stabilizatoru.

Šefovi kuhinje su dio posade. Putnike opslužuje posada koja je obučena u duhu hotelskog osoblja, uključujući i izvršnog šefa kuhinje, sos-šefa, konsijerža i menadžera za usluge gostiju.

Šef kuhinje Keri Sirs kaže da bi gosti trebalo da očekuju isti nivo usluge kao i u njihovim hotelima. I mini-bar im stvarno nije potreban!

- Јedina razlika je što bi povremeno mogli da se protresemo u slučaju turbulencije - dodao je on.

Trenutno primaju rezervacije za putovanja oko svijeta u 2016. godini.

Prvi planirani "izlet" trajaće 24 dana. Prva od devet destinacija je Los Anđeles, a put oko svijeta završava se u Londonu.

Cijena je prava sitnica – 132.000 dolara po osobi!

Da bi vam "bilo lakše" navešćemo vam mjesta na kojima "staje" i pruža vam "Four Seasons" hotelski smještaj: Havaji, Bora Bora, Sidnej, sjeverni Tajland, Mumbaj i Istanbul.