latinica  ћирилица
11/11/2014 |  16:17 | Autor: SRNA

UB-KC BL: Formirano Savjetodavno vijeće

S ciljem unapređenja rada, vraćanja povjerenja građana i zaposlenih najkvalitetnijim pružanjem usluga pacijentima, danas je formirano Savjetodavno vijeće Univerzitetske bolnice - Kliničkog centra Banjaluka, za čijeg predsjednika je imenovan Slobodan Јanković.

Savjetodavno vijeće će prijedlozima i savjetima baziranim na dugogodišnjem radu i iskustvu dati veliki doprinos ostvarenju ciljeva ove ustanove, saopšteno je iz Univerzitetske bolnice - Kliničkog centra Banjaluka.

Savjetodavno vijeće čine uvaženi profesori, istaknuti ljekari koji su radni vijek proveli radeći u najvećoj zdravstvenoj ustanovi u Republici Srpskoj i ostavili neizbrisiv trag, ne samo u ovoj ustanovi, nego u cijeloj Srpskoj i regionu.

Članovi Savjetodavnog vijeća su Milan Arbutina, Miloš Bajić, Georgina Јotanović, Nikola Laganin, Dušan Pantić, Milorad Stanišić, Rade Vilendečić, Ilija Zubović, Željko Rodić i uvaženi akademik Dragan Danelišen.

"Svjesni težine trenutka u kojem radimo, složenih ekonomskih odnosa, tehnološkog napretka i potrebe da se prilagođavamo i pokušavamo da kao najveća zdravstvena ustanova dostignemo velike rezultate, ovo vijeće će u našoj ustanovi doprinijeti kreiranju razvojnih politika i strateškom planiranju budućeg funkcionisanja Univerzitetske bolnice - Kliničkog centra Banjaluka", ističe se u saopštenju.