latinica  ћирилица
Da rastemo zajedno
Emisija o roditeljstvu
Da rastemo zajedno
09:05
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
14.04.2024.
32:00
Da rastemo zajedno
07.04.2024.
46:54
Da rastemo zajedno
31.03.2024.
34:20
Da rastemo zajedno

O EMISIЈI
Da rastemo zajedno

Na  talasima Radija Republike Srpske nedjeljom od 9 časova i 5 minuta,  možete pratiti emisiju o roditeljstvu "Da rastemo zajedno". U emisiji  se bavimo temama o kojima svi roditelji razmišljaju i razgovaraju, a koje se tiču dobrog pristupa u podizanju i vaspitanju djece.
Od samog dolaska bebe na svijet, važno je uspostavljanje dobrog odnosa između roditelja i djeteta i zato ćemo u emisiji "Da rastemo zajedno" tražiti najbolja rješenja i mišljenja stručnjaka o uspostavljanju takvog odnosa. Govorićemo i o načinima praćenja pravilnog rasta i razvoja djeteta, psiho-socijalnim aspektima odrastanja, ali i o sitnim malim stvarima koje život i djeteta i roditelja čine ljepšim. Istraživaćemo šta djeca najviše vole da rade, koje su njihove potrebe i kako roditelji treba da se postave u pojedinim situacijama.
Emisiju priprema i vodi Nada Kolak.


 

Redakcija: Dnevni program

09:05 | nedjelja, 21. April
O podsticanju kreativnosti i stvaralaštva likovnim jezikom - slikar Miloš Vujić
Potencijal likovnih umetnosti je velik i ogleda se u razvoju svih aspekata ličnosti. Putem likovnog izraza kod mališana podstiču se motoročki, emocionalni, socijalni i kognitivni razvoj. O svemu tome govori doktor likovnih nauka iz Banjaluke Miloš Vujić.