latinica  ћирилица
Kvadrat na znanje
obrazovna emisija
Kvadrat na znanje
16:20
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED

O EMISIЈI
Kvadrat na znanje

      

     

    Emisija “Kvadrat na znanje”  “otvara” dvanaestu sezonu emitovanja! Interesovanja ostaju na već decenijski provjerenom “dobrom obrazovnom putu”, što znači da su znanje i obrazovanje i sve u vezi sa njima, smjernice koje nastavljamo pratiti! Ekipa Redakcije obrazovnog programa priprema nove interesantne teme i taj ritam, kao i u prethodnim, održavaćemo i u novoj sezoni!

    Raznovrsnost tema koje “pokrivaju” cijelu Republiku Srpsku, ono je po čemu je emisija ova emisija postala prepoznatljiva, pa gledaoci opet mogu očekivati da ćemo “zaviriti” u svaki dio Srpske, a često i van njenih granica. Gledaoci nam u svakoj sezoni ukazuju veliku pažnju, a naše je da je i u ovoj novoj, dvanaestoj, dobrim pričama opravdamo i ukažemo na ono što nam je svojevrsna “obrazovna misija”!

    Emisija “Kvadrat na znanje”, kao i u prethodnim sezonama, "otvorena" je za prijedloge i sugestije gledalaca. Dosadašnja saradnja urodila je plodom, na obostrano zadovoljstvo, pa neka tako i ostane!

    Autor i urednik emisije je Valentina Lekanić.

       Pratite nas i pišite nam!

kvadratnaznanje@rtrs.tv

http://www.rtrs.tv/program/emisija.php?id=244

Valentina Lekanić član je prve mlade novinarske postave Radio-televizije Republike Srpske, koja je svoje znanje u ovoj profesiji počela sticati još na početku rada ove medijske kuće, 1992. godine. Po struci je profesor srpskog jezika i književnosti. Dugo godina aktivno se bavila sportom, tačnije košarkom. Za tri decenije televizijskog staža bila je član gotovo svih redakcija – kulturnog programa, sportskog, dokumentarnog, informativnog, obrazovnog. Autor je brojnih dokumentarnih emisija, i ne samo dokumentarnih, koje su ostale kao bitan zapis, svjedočenje o vremenu i ljudima iz vremena kad su nastajali. Bila je dugogodišnji urednik "Srpske danas" i cetralne informativne emisije "Dnevnik 2". Već trinaestu godinu je urednik Redakcije obrazovnog programa Televizije Republike Srpske.
valentina.lekanic@rtrs.tv

 

Redakcija: Kulturni, obrazovni i religijski program

Kontakt: